Degripin

1.160 рсд

DEGRIPIN – Protiv gripa i virusnih infekcija
Efikasnost lekovitog bilja u terapiji virusnih infekcija i gripa, od davnina je poznata tradicionalnoj medicini naroda istoka.

Категорије: ,

Оpis

DEGRIPIN – Protiv gripa i virusnih infekcija
Efikasnost lekovitog bilja u terapiji virusnih infekcija i gripa, od davnina je poznata tradicionalnoj medicini naroda istoka.

Svaki pojedinacni sastojak fitocaja DeGripin, testiran je i potvrden u medicinskom fitocentaru „Alfit“ pod rukovodstvom dr sci. med. Sergeja Valerijevica Korepanova, onkologa, profesora Altajskog medicinskog univerziteta, autora nekoliko monografija o endemskom lekovitom bilju Altaja i Rusije.

INFORMACIJE ZA SPECIJALISTE

Efikasnost lekovitog bilja u terapiji virusnih infekcija respiratornih puteva i gripa, od davnina je poznata u tradicionalnoj medicini.
U periodu kada je poznato da su infektivna oboljenja u porastu veoma je bitno delovati preventivno kako bi se izbegla infekcija ili u najmanju ruku tok bolesti bio što lakši. Ukoliko se infekcija ipak dogodila važno je aktivno delovati prvih 24 sata (kod prvih naznaka bolesti: grebanje sluzokože grla i nosa, mucnina, slabost i glavobolje) kada kolicina patoloških organizama još uvek nije prevelika i kada je moguce prirodnim sredstvima i jacanjem imuniteta zaustaviti tok bolesti.
Posebnu pažnju trebaju obratiti osobe koje rade u kolektivima (pogotovo decjim), koriste javni prevoz, rade u zdravstvenim ustanovama i apotekama kao i na svim drugim radnim mestima koja podrazumevaju veliki protok odraslih ili dece u toku dana.
U slucaju da infekcija ipak nije sprecena na vreme i proces se odvija sa pojavom ozbiljnih klinickih simptoma, upotreba DEGRIPINA ima za cilj olakšanje simptomatike i bolnih stanja.

Fitokompleks je posebno preporucljiv za decu koja su sklona hronicnim upalama, oslabljenog imuniteta ili cesto obolelih od prehlada i gripa. Takode, bilo koju upotrebu antibiotika neophodno je dopunjavati prirodnim sredstvima, kako bi štetno dejstvo istih bilo dovedeno na minimum.
Efikasnost cajne mešavine kao i svakog pojedinacnog sastojka fitocaja DEGRIPIN, testirana je i potvrdena u medicinskom fitocentru „Alfit“ pod rukovodstvom dr sci. med.Sergeja Valerijevica Korepanova, onkologa, profesora Altajskog medicinskog univerziteta, autora nekoliko monografija o endemskom lekovitom bilju Altaja i Rusije.
U sastavu fitokompleksa DEGRIPIN se nalazi iskljucivo samoniklo bilje sa podrucja Altaja.

SASTAV: viseca vrba, kantarion, majcina dušica, srdacica petoprstna, zizifora mirišljava, mlecni ckalj.

NAČIN DELOVANJA RUSKOG FITOČAJA DEGRIPIN?

Detoksikaciona, antiinflamatorna, antibakterijska, antivirusna i imunomodulirajuca svojstva su osnovne karakteristike lekovitog bilja u sastavu fitocaja DEGRIPINA.
Kora vrbe je bogata salicilnom kiselinom koja je zapravo po prvi put u istoriji farmacije bila izolovana iz ove biljke.
Biljka je izuzetno dobro istražena i dugo se nalazi u širokoj upotrebi. Poseduje antiupalna svojstva, umanjuje temperaturu, poboljšava cirkulaciju i ima detoksikacioni efekat. Deluje protiv bakterija.
Kantarion ima odlicna antiinflamatorna svojstva, poznato je antibakterijsko i antivirusno sredstvo sa efikasnim
detoksikacionim svojstvima.
Majcina dušica, smiruje upalne procese, poboljšava i reguliše imunološki odgovor, odlican je detoksikans, uspešno
umiruje sluzokožu gastroenterološkog sistema, odlicno je protivvirusno i antibakterijsko sredstvo zahvaljujuci velikoj kolicini etericnih ulja u svom sastavu.
Srdacica poboljšava otpornost na toksikacioni stres izazvan bakterijskom ili virusnom infekcijom, jaca imunitet, umiruje upalne procese. Ima antioksidaciona svojstva.

Zizifora i mlecni ckalj poznati su po detoksikacionim svojstvima, poboljšavaju rad jetre i bubrega koji eliminišu toksine iz krvotoka. Imaju antiupalna i imunostimulirajuca svojstva.

KADA SE PRIMENJUJE I KOME JE NAMENJEN RUSKI FITOČAJ DEGRIPIN?

U medicinskom fitocentru Alfit, Barnaul, ruski fitocaj DEGRIPIN se preporucuje od strane lekara pacijentima koji boluju od:
– prehlade, gripa, virusnih i infekcijskih oboljenja;
– pada imuniteta, slabog imuniteta, cestih recidiva inficiranja kod dece i odraslih;
– upalnih procesa akutnog i hronicnog karaktera razlicitih lokalizacija;
– prevencija infekcija kod dece i odraslih u toku povecane epidemiološke opasnosti, promene klimatskih zona, putovanja.

Fitočaj DEGRIPIN se može kombinovati sa svim lekovima i hranom.

NAZIV PROIZVODA: DEGRIPIN ruski fitocaj.
Neto količina: 30 briketa (60 gr).

KAKO PRAVILNO KORISTI RUSKI FITOČAJ DEGRIPIN?

Način pripreme: 1-2 briketa preliti sa 1 šoljom vruce vode i ostaviti da odstoji 30 minuta. Uzimati ujutro i uvece, pola sata pre jela, po potrebi i cešce (tokom dana). U toku virusnog ili infekcijskog oboljenja dozvoljena je upotreba vecih kolicina, do 10 briketa dnevno.
Dužina korišcenja se odreduje individualno.

U periodu povecane epidemiološke opasnosti pogodan i za dužu upotrebu.

NAPOMENE: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (cajevi, tinkture, melemi itd.) poželjno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporucene), kako bi se uocile moguce individualne reakcije. Pre upotrebe poželjno je konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom. Pre upotrebe procitati uputstvo. Proizvod nije lek.
KONTRAINDIKACIJE: Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti.

ROK TRAJANJA: Tri godine od datuma utisnutog na ambalaži.
NAČIN ČUVANJA: Proizvod cuvati zatvoren, u originalnom pakovanju na tamnom mestu i sobnoj temperaturi, izvan domašaja dece.

Proizvod je laboratorijski ispitan.
Na osnovu dobijenih rezultata laboratorijskog ispitivanja i strucnog razmatranja, u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane, Zakonom o zdravstvenoj ispravnosti životnih namirnica i predmeta opšte upotrebe i odgovarajucim podzakonskim aktima, proizvod ispunjava uslove propisane navedenim zakonskim aktima i bezbedan je za upotrebu.

POREKLO PROIZVODA: Proizvedeno i uvezeno iz Rusije.
Proizvođač: Farmaceutska fabrika Galen, ul. Matrosova 13, Barnaul 656011, Ruska Federacija.
Uvoznik i distributer za Srbiju: RuLek RBF doo, Mirijevski bulevar 7d, Beograd, Srbija.