Energija Altaja

489 рсд

Energija Altaja – prirodno podizanje energetskog potencijala organizma.
Jedan od načina da blagotvorno delujete na organizam, jeste da popijete šolju čaja. Mi vam preporučujemo ČAJ “ENERGIJA ALTAJA”.

Категорије: ,

Оpis

Energija Altaja – prirodno podizanje energetskog potencijala organizma.

Jedan od načina da blagotvorno delujete na organizam, jeste da popijete šolju čaja. Mi vam preporučujemo ČAJ “ENERGIJA ALTAJA”.

O kakvoj energiji je rec najbolje svedoci cinjenica da Altajske planine nazivaju „zelena apoteka zemlje“, jer je to jedna od poslednjih oaza nezagadenog dela planete u kojoj raste retko endemsko lekovito bilje, koje po svojoj cistoci prevazilazi standarde organski uzgajanog.

Upravo najvrednije lekovite biljke koje rastu na podrucju Altaja nalaze se u mešavini biljnog CAJA “ENERGIJA ALTAJA”.

Altajsko bilje koje ulazi u sastav fitokompleksa ČAJ “ENERGIJA ALTAJA” je pretežno samoniklo i u medicini se koristi za prirodno podizanje energetskog potencijala organizma.

INFORMACIJE ZA SPECIJALISTE

Sastav: badan, carska biljka (zlatan koren), crveni koren, majcina dušica, prorašljika, pasji trn – oblepiha (plod), brusnica (plod).

Terapijske indikacije: U medicinskom fitocentru Alfit, Barnaul, CAJ “ENERGIJA ALTAJA” se preporucuje od strane lekara:

– osobama u periodima akutnih respiratornih i virusnih infekcija (grip, prehlada, viroza) koje se odlikuju kašljem, kijanjem, glavoboljom, gušoboljom, malaksalošcu;
– u medusezonama, npr. prelazak iz jeseni u zimu, iz zime u prolece, kada treba osnažiti organizam i omoguciti prilagodavanje novim vremenskim uslovima.
– osobama koje su izložene povecanom fizickom i umnom naporu, npr. studenti i daci, sportisti, osobe ciji posao iziskuje ovu vrstu napora;
– osobama smanjene vitalnosti, npr. starije osobe, osobe koje se oporavljaju nakon bolesti.

Kontraindikacije: Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti na neke od komponenata biljaka. Pre upotrebe, trudnicama i dojiljama potrebna je konsultacija sa lekarom.

Napomena: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (cajevi, tinkture, melemi itd.) poželjno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporucene), kako bi se uocile moguce individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama moraju da obrate posebnu pažnju na ovo upozorenje.

Način primene: 1 filter kesicu preliti sa 200ml kipuce vode. Ostaviti da odstoji 10-15 minuta i popiti. Može se koristiti više puta u toku dana.

Pakovanje: 10 kesica.

ROK TRAJANJA: Dve godine od datuma utisnutog na ambalaži.
NAČIN ČUVANJA: Proizvod cuvati zatvoren, u originalnom pakovanju na tamnom mestu i sobnoj temperaturi, izvan domašaja dece.

Proizvod je laboratorijski ispitan.
Na osnovu dobijenih rezultata laboratorijskog ispitivanja i strucnog razmatranja, u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane, Zakonom o zdravstvenoj ispravnosti životnih namirnica i predmeta opšte upotrebe i odgovarajucim podzakonskim aktima, proizvod ispunjava uslove propisane navedenim zakonskim aktima i bezbedan je za upotrebu.

POREKLO PROIZVODA: Proizvedeno i uvezeno iz Rusije.
Proizvođač: Farmaceutska fabrika Galen, ul. Matrosova 13, Barnaul 656011, Ruska Federacija.
Uvoznik i distributer za Srbiju: RuLek RBF doo, Mirijevski bulevar 7d, Beograd, Srbija.