Feminormal Vaginalete

1.291 рсд

*Feminormal Vaginalete – Za intimnu higijenu žena na bazi mumio smole.
*Feminormal Vaginalete – sa mumiom i mongolskim čajem
*Feminormal – Prirodno biljno sredstvo za intimnu higijenu žena na bazi mumie.

Recepturu Feminormala osmislila je grupa lekara fitoterapeuta altajskog fitocentra „Alfit“ iz Barnaula u saradnji sa farmaceutskom kucom „Galen“. Cilj je bio da se stvori biljni proizvod na osnovu savremenih farmakoloških saznanja korišcenjem aktivnih supstanci biljaka koje sinergetski ispoljavaju snažno antiupalno, antibakterijsko, antimikoticno i antikarcinomno delovanje.

Категорије: ,

Оpis

*Feminormal Vaginalete – Za intimnu higijenu žena na bazi mumio smole.
*Feminormal Vaginalete – sa mumiom i mongolskim čajem
*Feminormal – Prirodno biljno sredstvo za intimnu higijenu žena na bazi mumie.

Recepturu Feminormala osmislila je grupa lekara fitoterapeuta altajskog fitocentra „Alfit“ iz Barnaula u saradnji sa farmaceutskom kucom „Galen“. Cilj je bio da se stvori biljni proizvod na osnovu savremenih farmakoloških saznanja korišcenjem aktivnih supstanci biljaka koje sinergetski ispoljavaju snažno antiupalno, antibakterijsko, antimikoticno i antikarcinomno delovanje.

Sastav proizvoda je prirodan, ne sadrži veštacke konzervanse, hemijske emulgatore i slicna sredstva koja mogu nepovoljno da uticu na sluznicu osetljive regije. Potpuno prirodan sastav iskljucuje mogucnost intoksikacije.

INFORMACIJE ZA SPECIJALISTE

Fitokompleks FEMINORMAL osmislila je grupa lekara altajskog fitocentra Alfit iz Barnaula na celu sa dr sci. med. Sergejem Valerijevicem Korepanovim, onkologom, ginekologom, profesorom Altajskog medicinskog univerziteta. Dr Korepanov je autor nekoliko monografija o lekovitom bilju Altaja i Rusije, i poslednjih trideset godina rukovodi fitocentrom u Barnaulu.
Cilj je bio da se stvori biljni proizvod na osnovu savremenih farmakoloških saznanja korišcenjem aktivnih supstanci
biljaka koje sinergetski ispoljavaju snažno antiupalno, antibakterijsko, antimikoticno i antikarcinomno delovanje.
Sastav vaginaleta FEMINORMAL je prirodan, ne sadrži veštacke konzervanse, hemijske emulgatore i slicna sredstva koja nepovoljno mogu da uticu na sluznicu osetljive regije.
Potpuno prirodan sastav vaginaleta FEMINORMAL iskljucuje mogucnost intoksikacije.
Vaginalete FEMINORMAL sadrže prirodne i endemske biljne komponente iz Altajske regije.
Snaga bilja iz netaknute sibirske prirode udružena sa naucnim saznanjima i tehnološkim dostignucima, cini model kojim se uspešno rešavaju specificne zdravstvene tegobe.
U osnovi vaginaleta FEMINORMAL nalazi se tradicionalna receptura koja je od davnina poznata po svojoj efikasnosti.
Sastav: Mumio, ekstrakt korena mongolskog caja, ekstrakt ruse, ekstrakt zizifore, ekstrakt kamilice, kakao ulje, pcelinji vosak, lecitin.

NAČIN DELOVANJA FEMINORMAL VAGINALETA:

Mumio, tradicionalno poznat kao sredstvo izvanrednog regenerativnog svojstva, pospešuje epitelizaciju na mestu aplikacije, istovremeno pomaže suzbijanju upalnih procesa ginekološke sfere.

Ekstrakt korena mongolskog čaja je odlicno sredstvo protiv svih vrsta upalnih procesa. Lokalnom aplikacijom, efikasnost delovanja mnogostruko se povecava. Takode, koren ove endemske biljke poznat je i kao odlicno sredstvo regeneracije sluzokože. Efikasno ucestvuje u sprecavanju erozije sluzokože genitalnog trakta, kao i smanjenju krvarenja sitnih krvnih sudova.

Ekstrakt ruse je poznat po svom delovanju na bakterijske i gljivicne infekcije (poput kandide). Smanjuje otekline tkiva. Ekstrakt ruse je poznat i kao snažan antioksidant sa antitumoroznim delovanjem. Deluje na papilome i sve vrste promena vezivnog tkiva genitalne sfere. Poseduje izraženo antimikrobno i antivirusno delovanje. Sprecava pojacano lucenje sekreta.

Ekstrakti zizifore i kamilice umanjuju i umiruju bolove, ublažavaju upalne procese, umiruju sluzokožu. Deluju spazmoliticki i odlicno hidriraju sluzokožu.

Nosač aktivnih komponenti i ekstrakta u vaginaletama FEMINORMAL cini kakao ulje i pcelinji vosak. Oba sastojka imaju izvanredno hidrirajuce svojstvo.

KADA SE PRIMENJUJU I KOME SU NAMENJENE vaginalete FEMINORMAL?

U medicinskom fitocentru Alfit, Barnaul, vaginalete FEMINORMAL lekar ili farmaceut može da preporuci u sledecim slucajevima:

– vaginalnih kandidijaza;
– bakterijskih vaginoza;
– mešovitih vaginalnih infekcija;
– promena na sluzokoži grlica materice;
– mioma;
– papiloma;
– ciste na jajnicima;
– neplodnosti;
– preventiva nastanka onkoloških oboljenja polne sfere;
– preventiva nastanka upalnih procesa (jednom u cetiri do šest meseci);
– preventiva recidiva gljivicnih, virusnih i bakterijskih infekcija (jednom u tri do cetiri meseca).

FEMINORMAL vaginalete se mogu uzimati sa svim lekovima.

KAKO PRAVILNO KORISTITI vaginalete FEMINORMAL?

Način primene: 2 puta dnevno 7-10 dana ili po preporuci lekara.
Pogodno za kontinuiranu upotrebu.
Proizvod u sebi ne sadrži veštacke plastifikatore i ucvršcivace. Moguce je omekšavanje na temperaturi vecoj od +20°C. U slucaju omekšavanja supozitorija, pakovanje ostaviti u frižideru kako bi se sadržaj vratio u cvrsto stanje. Tom prilikom preparat ne gubi svoja svojstva i ne umanjuje se delovanje vaginaleta FEMINORMAL.

Kontraindikacije: Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti na neke od komponenata biljaka. Pre upotrebe, trudnicama i dojiljama potrebna je konsultacija sa lekarom.
Napomena: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla poželjno je upotrebiti manju dozu kako bi se uocile moguce individualne reakcije. Osobe sklone alergijskim reakcijama moraju da obrate posebnu pažnju.
Ruski proizvodac unotrebu ovog fitokompleksa navodi kao individualnu, u zavisnosti od potreba pacijenta, uzrasta, telesne težine i zdravstvene kondicije.

ISPITIVANJE: Proizvod je laboratorijski ispitan.
Na osnovu dobijenih rezultata laboratorijskog ispitivanja i strucnog mišljenja, u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj ispravnosti životnih namirnica i predmeta opšte upotrebe i odgovarajucim podzakonskim aktima, proizvod ispunjava uslove propisane navedenim zakonskim aktima i bezbedan je za upotrebu.

GDE SE PROIZVODE vaginalete FEMINORMAL?

Farmaceutska fabrika Galen, g. Barnaul, Ruska Federacija.

Pakovanje: 10 vaginaleta.
Rok trajanja: 24 meseca od datuma oznacenog na ambalaži.
Način čuvanja: na suvom i tamnom mestu, ne izlagati direktnim suncevim zracima na temperaturi ne vecoj od 20°C, van domašaja dece.

Uvoznik i distributer: RuLek RBF doo, Mirijevski bulevar 7 d, Beograd, Srbija.