Glukonorm Čaj

1.570 рсд

GLUKONORM – Pomaže u regulisanju povišenog šecera.
Biljni sastojci koji ulaze u sastav GLUKONORM caja blagotvorno (obnavljajuce) deluju na pankreas, optimiziraju metabolizam, jacaju zaštitne snage organizma. Primena ovog caja u fitocentru „Alfit“ pokazala je da se stanje pacijenata znacajno poboljšalo u vecini slucajeva, znacajno se smanjio rizik od oštecenja organa. U pojedinim slucajevima zabeleženo je smanjenje doze lekova za dijabetes. Kao „propratni“ efekat korišcenja, primetno se povecala vitalnost pacijenata, poboljšao se san, došlo je do stabilizacije nervnog sistema.

Нема на залихама

Категорије: ,

Оpis

GLUKONORM – Pomaže u regulisanju povišenog šecera.
Biljni sastojci koji ulaze u sastav GLUKONORM caja blagotvorno (obnavljajuce) deluju na pankreas, optimiziraju metabolizam, jacaju zaštitne snage organizma. Primena ovog caja u fitocentru „Alfit“ pokazala je da se stanje pacijenata znacajno poboljšalo u vecini slucajeva, znacajno se smanjio rizik od oštecenja organa. U pojedinim slucajevima zabeleženo je smanjenje doze lekova za dijabetes. Kao „propratni“ efekat korišcenja, primetno se povecala vitalnost pacijenata, poboljšao se san, došlo je do stabilizacije nervnog sistema.

INFORMACIJE ZA SPECIJALISTE

Ruski fitocaj Glukonorm je biljna mešavina za regulisanje povišenog nivoa glukoze u krvi. Takode je namenjen i osobama koje imaju fakgore rizika za nastanak šecerne bolesti. Biljni sastojci ruskog fitocaja Glukonorm ispoljavaju sinergetsko delovanje i uticu na sniženje nivoa glukoze u krvi, sadrže supstance koje deluju nalik insulinu, imaju izraženo imunomodulirajuce dejstvo i jacaju organizam. Blago stimulišu proizvodnju insulina u pankreasu. Fitokompleks GLUKONORM osmislila je grupa lekara altajskog fitocentra Alfit iz Barnaula na celu sa dr sci. med. Sergejem Valerijevicem Korepanovim onkologom, profesorom Altajskog medicinskog univerziteta. Dr Korepanov je autor nekoliko monografija o lekovitom bilju Altaja i Rusije, u poslednjih trideset godina rukovodi fitocentrom u Barnaulu. Efikasnost je potvrdena u praksi na odeljenju endokrinologije altajskog regionalnog klinickog centra u Barnaulu.

Primena ruskog fitocaja Glukonorm u fitocentru „Alfit“ pokazalaje da se stanje pacijenata znacajno poboljšalo, u pojedinim slucajevima zabeleženo je smanjenje doze lekova za dijabetes. Kao dodatni efekat upotrebe Glukonorma, primetno se povecala vitalnost pacijenata, poboljšao se san, došlo je do stabilizacij e nervnog sistema.

Lekovitost bilja iz ekološke zone Altaja i Sibira potpomognuta naucnim saznanjima i tehnološkim dostignucima, predstavlja uspešan model kojim se rešavaju specificne zdravstvene tegobe pacijenata.U naprednom tehnološkom smislu, primenjuje se ultrazvucna ekstrakcija lekovitog bilja, cijom se primenom sprecava zagrevanje, a povecava procenat lekovitih i aktivnih supstanci u ekstrahovanom sadržaju.

Altajsko bilje koje ulazi u stastav fitkomgieksa. Glukonorm je pretežno samoniklo i u medicini se koristi za regulisanje povišenog nivoa šecera kao i posledica koje mogu nastati.

SASTAV: carska biljka (zlatni koren); crveni koren; ivan caj (ruski caj); ehinacea; trepetljika; smilje; maslacak; mahune pasulja.

NAČIN DELOVANJA RUSKOG FITOČAJA GLUKONORM?

Zlatni koren (Rhodiola Rosea) deluje na nervni sistem,kardiovaskularni sistem, žlezde sa unutrašnjim lucenjem kao i na fizicku snagu organizma.

Crveni koren (Hedysarum neglectum) je jedinstvena biljka altajskog podneblja koja ima izrazitu sposobnost regulacije hormonskog sistema. Smatra se da ima antidijabeticka svojstva. Odlican je imunostimulator.

Ivan caj deluje kao diuretik poseduje antiinflamatorna svojstva takode ima visoku antioksidativnu aktivnost.

Ehinacea biljni adaptogen, snažno podstice imuni sistem, stimuliše proizvodnju insulina u pankreasu.

Trepetljika poseduje salicin-hemijsko jedinjenje slicno aspirinu. Ispoljava antiinflamatorna i antisepticna svojstva.

Smilje podstice rad painkreasa i pozitivno deluje u tretmanima detoksikacije organizma.

Maslacak stimuliše proizvodnju insulina iz pankreasa i time doprinosi smanjenju nivoa šecera u krvi.

Mahune pasulja sadrže soli hroma koje su poznate kao prirodni lek protiv dijabetesa.

Kombinacija lekovitog bilja koj a ulazi u sastav ruskog fitocaja Glukonorm aktivno doprinosi sprecavanju razvoja komplikacija dijabetesa poput neuropatije, retinopatije i angiopatije, pre svega štiteci periferni nervni sistem, mrežnjacu oka i kapilare.

KADA SE PRIMENJUJE I KOME JE NAMENJEN RUSKI FITOČAJ GLUKONORM?

U medicinskom centru Alfit iz Barnaula, lekari preporucuju pacijentima ruski fitocaj Glukonorm u sledecim slucajevima:
– osoba sa dijagnozom dijabetesa tip 1 i 2;
– osoba koje imaju faktore rizika za nastanak šecerne bolesti: genetske predispozicije, gojaznost, hronicne bolesti jetre i pankreasa;
– metabolicki sindrom;
– komplikacije dijabetesa.

Glukonorm ruski fitočaj može da se kombinuje sa ostalim lekovitim biljem, cajevima i lekovima. Pogodan je i za upotrebu kod onkoloških bolesnika.

NAZIV PROIZVODA: Glukonorm ruski fitocaj. Neto kolicina 30 briketa (60gr).

KAKO PRAVILNO KORISTITI RUSKI FITOČAJ GLUKONORM?

Način upotrebe: briket preliti sa šoljom vruce vode i ostaviti da odstoji trideset minuta. Uzimati ujutro i uvece, pola sata pre jela, po potrebi i cešce (tokom dana). Kao minimalni period korišcenja, preporucuje se primena ruskog fitocaja Glukonorm tri meseca, a u zavisnosti od intenziteta i vrste oboljenja, nekoliko puta godišnje. U slucaju potrebe za dužim kontinuitetom upotrebe, uzimanje fitocaja može se produžiti. Pogodan za dužu upotrebu. Ruski proizvodac upotrebu ovog fitokompleksa navodi kao individualnu, u zavisnosti od potreba pacijenta, pola, uzrasta, telesne težine i zdravstvene kondicije.
NAPOMENE: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (cajevi, tinkture, melemi itd.) poželjno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporucene), kako bi se uocile moguce individualie reakcije. Pre upotrebe poželjno je konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom. Proizvod nije lek.

KONTRAINDIKACIJE: Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti.

UPOZORENJA: Ne koristiti u slucaju preosetljivosti na komponente proizvoda, u toku trudnoce i doj enja.

ROK TRAJANJA: Tri godine od datuma utisnutog na ambalaži.

NAČIN ČUVANJA: Proizvod cuvti zatvoren, u originalnom pakovanju na tamnom mestu i sobnoj temperaturi,izvan domašaja dece.

ISPITIVANJE: Proizvod je laboratorijski ispitan. Na osnovu dobijenih rezultata laboratorijskog ispitivanja i strucnog mišljenja, u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane, Zakonom o zdravstvenoj ispravnosti životnih namirnica i predmeta opšte upotrebe i odrovarajucim podzakonskim aktima, proizvod ispunjava uslove propisane navedenim zakonskim propisima i bezbedan je za upotrebu.

POREKLO PROIZVODA: Proizvedeno i uvezeno iz Rusije.
Proizvođač: Farmaceutska fabrika Galen, ul. Matrosova 13, Barnaul 656011, Ruska Federacija.
Uvoznik i distributer za Srbiju: RuLek RBF doo, Mirijevski bulevar 7d, Beograd, Srbija.