KORRIDA PLUS – pomoć pri odvikavanju od pušenja

730 рсд

Za zaštitu organizma od virusa i patogenih bakterija

  • Štiti od virusnih infekcija
  • Ima izražen antivirusni efekat
  • Sprečava nastanak tumora

3g – 30 kapsula

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Категорије: ,

Оpis

KORRIDA plus je dodatak ishrani koji utiče na odvikavanje od pušenja.

40 tableta po 0,5 g

Aktivni sastojci (1 tableta): prah korena iđirota, barskog (acunus kalamus) 60 mg, Etarsko ulje nane 650 mg.

Pomoćne komponente: mikrokristalna celuloza, šećer, sorbit, aerosil, kalcijum-stearat.

Način primene: Uzimati kada se oseti potreba za pušenjem: odrasli po 1 tableta, držati u ustima dok se potpuno ne otopi. Može se uzimati do 10 tableta dnevno. Uzimati 4 nedelje. Ukoliko je potrebno, može se ponoviti.

Napomena: individualno nepodnošenje komponenti proizvoda, trudnoća i dojenje, istovremeno konzumiranje duvana može dovesti do pojave mučnine, nagona na povraćanje, vrtoglavice i sl. Ukoliko osetite slične simptome kao što su dugotrajna utrnulost jezika i usne duplje treba odmah prekinuti primenu. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu.

Zemlja porekla: Ruska federacija.

Barski iđirot sadrži kompleks biološki aktivnih materija, koji imaju specifično dejstvo na receptore u ustima, pri čemu se menjaju sklonosti pušača ka ukusima – udisanje cigaretnog dima postaje neprijatno. Cigareta ne pruža dotadašnje zadovoljstvo i postepeno smanjujući količinu cigareta, čovek polako menja svoje navike.

Ulje nane ima blago umirujuće dejstvo. Mentol, koji sadrži ulje nane, stimuliše centar za disanje i periferne neuroreceptore sluznica, pojačava kapilarni krvotok.

Dužina trajanja “odvikavanja”

Dužina trajanja “odvikavanja”  do potpunog prestanka nikotinske zavisnosti – zavisi od individualnih sposobnosti organizma i od psihičkog stanja.

Poželjno je tablete uvek imati uz sebe u periodu “odvikavanja”, da se na vreme zaustavi želja za nikotinom.

Sledite uputstvo za upotrebu. Primena bi trebalo da traje od 4 nedelje. Za uspešno rešenje postavljenog zadatka, osim preparata, potrebna je i vaša organizacija – ne zaustavljajte se na pola puta, završite započeto.