Oleopren Neuro

7.450 рсд

OLEOPREN NEURO – regenerator nervnih celija nove generacije.
Kognitivne funkcije (pamcenje, pažnja, govor, sposobnost ucenja itd.) u razlicitim životnim periodima sklone su znacajnim promenama.

Za potrebe aktivnog rada mozga i nervnog sistema neophodna je, u fiziološkim okvirima mikrocirkulacija, prehrana moždanog i nervnog tkiva kiseonikom, kao i dobra hranljiva podloga za funkcije celija.

Нема на залихама

Категорије: ,

Оpis

OLEOPREN NEURO – regenerator nervnih celija nove generacije.
Kognitivne funkcije (pamcenje, pažnja, govor, sposobnost ucenja itd.) u razlicitim životnim periodima sklone su znacajnim promenama.

Za potrebe aktivnog rada mozga i nervnog sistema neophodna je, u fiziološkim okvirima mikrocirkulacija, prehrana moždanog i nervnog tkiva kiseonikom, kao i dobra hranljiva podloga za funkcije celija.

INFORMACIJE ZA SPECIJALISTE

Kognitivne funkcije (pamcenje, pažnja, govor, sposobnost ucenja its.) u razlicitim životnim periodima sklone su promenama. Za aktivan rad mozga i nervnog sistema neophodna je kvalitetna mikrocirkulacija, prehrana moždanog i nervnog tkiva kiseonikom, kao i dobra hranljiva podloga za celije. Oleopren Neuro je bioproizvod na bazi koncentrovanih prenolnih jedinjenja iz CO2 ekstrakta iglice sibirske jele koja direktno deluju neuroprotektivno.

SASTAV:
Kapsula od 790 mg sadrži:

 • Memri Plus 30 L (fosfotidilcerin I fosfatna kiselina);
 • Glicin;
 • Poliprenol (cistog 95% koncentrata);
 • Tokoferola acetat.


NAČIN DELOVANJA:

Oleopren neuro – biološki aktivni dodatak je kompleks za regeneraciju nervnog tkiva na bazi poliprenola sibirske jele sa prirodnom supstancom koja ima dokazano neuroptektno delovanje Memree Plus L30 ®.U sastav fitokompleksa Oleopren Neuro, ulaze poliprenoli, glicin, fosfatidilcerin i tokoferol acetat, koji u sinergistickom delovanju dozvoljavaju realizaciju u punoj meri procesa zaštite i rehabilitacije celijske membrane neurona mozga kao i celije perifernog nervnog sistema nezavisno od nivoa i dubine oštecenja.

Mešavina bioaktivnih supstanci u fitokompleksu Oleopren Neuro aktivira procese sinteza belancevina i zaštite od oksiditativnog stresa. Komponente kompleksa aktivno ucestvuju u životno važnim procesima organizma omogucujuci stabilizaciju i poboljšanje energetskih procesa u bioenergetskim promenama materije na nivou celije, kao I u procesima poznatim u biologiji kao “disanje celija”. Nervno tkivo poboljšava svoje funkcije i postaje višestruko otpornije na stress, psihicko i emotivno preopterecenje.

Aktiviraju se kognitivni procesi koji imaju neprocenljivu ulogu u sprecavanju promena rada nervnog sistema kod starijih osoba kao i kod nekih patoloških stanja. Kombinuju se sa bilo kojom farmaceutskom terapijom bez posledica i opasnosti po zdravlje.

KADA SE PRIMENJUJE I KOME JE NAMENJEN OLEOPREN-NEURO?

Kao pomocnu ili osnovnu terapiju lekar ili farmaceut može preporuciti Oleopren Neuro u sledecim stanjima:

 • kod smanjenja optimalne funkcionalnosti nervnog sistema (pad i poremecaji pamcenja, koncentracije, volje i drugih kogitivnih procesa);
 • depresivnih stanja;
 • anksioznih stanja;
 • profilakse kognitivnih promena funkcija nervnog sistema povezanih sa uzrastom;
 • brzih i efiksanih rehabilitacija nakon fizickih i psihickih preopterecenja;
 • povreda lobanje i potresa mozga;
 • poremecaja rada somatskog nervnog sistema;
 • u kompleksnoj terapiji nakon stanja posle moždanog udara, Alcehajmerove bolesti, multiple skleroze, Parkinsonove bolesti;
 • postraumatska encefalopatija ili encefalopatije izazvanih hemijskim supstancama, ukljucujuci alkoholnu zavisnost;
 • rehabilitacija rada nervnog sistema nakon korišcenja lekova koji smanjuju i usporavaju rad mozga i nervnog sistema u celini.


Oleopren neuro može da se kombinuje sa ostalim lekovitim biljem , cajevima i lekovima. Pogodan za dijabeticare.

NAZIV PROIZVODA: Oleopren Neuro kapsule.
Dijetetski proizvod-dodatak ishrani.
Neto količina: 60 kapsula.
SERTIFIKATI: HACCAP, ISO, GMP, HALAL.

KAKO PRAVILNO KORISTITI OLEOPREN NEURO?

Način upotrebe: Uobičajena doza: 1 kapsula 2 puta dnevno uz obrok. Pogodan za dužu upotrebu. Ne izaziva zavisnost.
NAPOMENE: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (cajevi, tincture, melemi itd.) poželjno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporucene), kako bi se uocile moguce individualne reakcije. Pre upotrebe poželjno je konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.
Pre upotrebe procitati uputstvo. Proizvod nije lek.
KONTRAINDIKACIJE: Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti.
UPOZORENJA: Ne koristiti u slucaju preosetljivosti na komponentu proizvoda, u toku trudnoce i dojenja.
ROK TRAJANJA: Utisnut na ambalaži.
NAČIN ČUVANJA: Proizvod cuvati zatvoren, u originalnom pakovanju na tamnom mestu i sobnoj temperature, izvan domašaja dece.

Efikasnost proizvoda dokazana je klinickim studijama u Rusiji.

Proizvod je laboratorijski ispitan.

Na osnovu dobijenih rezultata laboratorijskog ispitivanja i strucnog mišljenja farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane, Zakonom o zdravrstvenoj ispravnosti životnih namirnica i predmeta opšte upotrebe i odgovarajucim, podzakonskim aktima, proizvod ispunjava uslove propisane navedenim zakonskim aktima i bezbedan je za upotrebu.

Kapsule Oleopren Neuro je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije kao dodatak ishrani, rešenjem br. 9923/2016 od 06.12.2016.

U skladu sa zakonima RS i propisanim zakonskim regulativima, na pakovanju proizvoda su navedene informacije namenjene krajnjem korisniku preporucene od strane Farmaceutskog fakulteta u Beogradu. Poželjno je konsultovati strucno lice pre upotrebe.

POREKLO PROIZVODA: Proizvedeno i uvezeno iz Rusije.
Proizvođač: Farmaceutska kompanija “Art lajf”, ul. Nahimova 8/2, 634034, g. Tomsk, Ruska Federacija.
Uvoznik i distributer za Srbiju: RuLek RBF doo, Mirijevski bulevar 7 d, Beograd, Srbija.