Pankrea

1.160 рсд

Pankrea – Pospešuje rad gušterace (pankreasa)
Efikasnost cajne mešavine kao i svakog pojedinog sastojka CAJA PANKREA osmišljena je i testirana u medicinskom fitocentru„Alfit“ pod rukovodstvom dr sci. med. Sergeja Valerijevica Korepanova, onkologa, profesora Altajskog medicinskog univerziteta, autora nekoliko monografija o lekovitom bilju Altaja i Rusije, koji više od 30 godina proucava lekovita svojstva biljaka na Altaju i Sibiru.

Efikasnost Pankrea caja potvrdena je u praksi na odeljenju endokrinologije Altajskog klinickog centra u Barnaulu.

Категорије: ,

Оpis

Pankrea – Pospešuje rad gušterace (pankreasa)
Efikasnost cajne mešavine kao i svakog pojedinog sastojka CAJA PANKREA osmišljena je i testirana u medicinskom fitocentru„Alfit“ pod rukovodstvom dr sci. med. Sergeja Valerijevica Korepanova, onkologa, profesora Altajskog medicinskog univerziteta, autora nekoliko monografija o lekovitom bilju Altaja i Rusije, koji više od 30 godina proucava lekovita svojstva biljaka na Altaju i Sibiru.

Efikasnost Pankrea caja potvrdena je u praksi na odeljenju endokrinologije Altajskog klinickog centra u Barnaulu.

INFORMACIJE ZA SPECIJALISTE

Uloga pankreasa (žlezde gušterace) je izuzetno važna u radu endokrinog sistema. Pankreas je organ koj luci insulin, hormon koji je neophodan za metabolizam šecera u organizmu. Na taj nacin sasvim je evidentno da je zdrava gušteraca od životno važnog znacaja za zdravlje coveka. Oboljenja pankreasa razvijaju se pod dejstvom nepravilne ishrane, genetskih predispozicija i stresa kao jednog od okidaca mogucih autoimunih procesa u organizmu. Tokom proteklih godina, u Rusiji se aktivnije istražuje uloga lekovitog bilja u profilaktickom i terapeutskom tretmanu mnogih oboljenja, te je sve cešce prisutna praksa da se i na nivou klinickih studija dokazuje efikasnost pojedinih biljaka i lekovitih smeša sinergetskog dejstva.
PANKREA je osmišljena i testirana u medicinskom fitocentru„Alfit“ pod rukovodstvom dr sci. med. Sergeja Valerijevica Korepanova, onkologa, profesora Altajskog Medicinskog univerziteta, autora nekoliko monografija o lekovitom bilju Altaja i Rusije, koji više od 30 godina proucava lekovita svojstva biljaka na Altaju i Sibiru.
Efikasnost PANKREA caja potvrdena je u praksi na odeljenju endokrinologije Altajskog klinickog centra u Barnaulu. Biljni sastojci ruskog fitocaja PANKREA ispoljavaju sinergetsko delovanje, imaju izraženo imunomodulirajuce dejstvo i osim direktnog uticaja na pankreas u smislu njegovog ozdravljenja poseduju sposobnost opšteg jacanja organizma, izuzetno deluje na gastroenterološki sistem, poboljšava proces rada želuca, jetre, creva kao i varenja hrane. Ima opšte antiupalno delovanje, smiruje autoimune procese i reguliše imunitet. Snaga bilja iz netaknute sibirske prirode udružena sa naucnim saznanjima i tehnološkim dostignucima, cini model kojim se uspešno rešavaju specificne zdravstvene tegobe. Altajsko bilje koje ulazi u sastav fitokompleksa PANKREA je pretežno samoniklo i u medicini se koristi za regulisanje šecera, autoimunih i zapaljenskih procesa, kao i posledica koje mogu nastati.

SASTAV: agrimonija, altajska metvica, kadulja, trepetljika, prava zlatnica, srdacica petoprstna, zizifora mirišljava, seme mlecnog ckalja (rastoropša).

NAČIN DELOVANJA RUSKOG FITOČAJA PANKREA?

Agrimonija utice na autoimune procese u organizmu, reguliše rad želudacno- crevnog sistema. Deluje antiinflamatorno, poboljšava lucenje žuci i insulina, ima antiparazitska svojstva.

Prava zlatnica ima izrazita antiupalna, antibakterijska i detoksikaciona svojstva. Poboljšava rad pankreasa i jetre. Umanjuje otoke, potpomaže izbacivanju viška tecnosti. Ima antivirusna svojstva. Neka od istraživanja ukazuju na njeno delovanje u smislu umirivanja autoimunih procesa.

Metvica i kadulja su bogate etericnim uljima, poseduju izrazito antiinflamatorno delovanje, blagotvorno uticu na stanje gastroenterološkog sistema, poboljšavaju proces varenja.

Trepetljika ima izvanredna detoksikaciona i antiparazitska svojstva, deluje smirujuce na upalne procese, poboljšava rad jetre i pankreasa, reguliše rad creva.

Srdacica i zizifora deluju umirujuce na gastroenterološki sistem, olakšavaju rad endokrinog sistema, imaju izražena antiupalna, detoksikaciona svojstva. Regulišu imuni sistem.

Seme mlecnog ckalja (rastoropša) izvanredno sredstvo regulacije rada jetre i pankreasa. Poseduje izuzetna detoksikaciona svojstva, poboljšava rad pomenutih organa, ubrzava procese regeneracije, eliminiše upalne procese.


KADA SE PRIMENJUJE I KOME JE NAMENJEN RUSKI FITOČAJ PANKREA?

U medicinskom fitocentru Alfit, Barnaul, ruski fitocaj PANKREA se preporucuje od strane lekara pacijentima u sledecim slucajevima:
– hronicnog pankreatitisa;
– hronicnog gastritisa;
– enterokolitisa;
– posle operacije na želudacno-crevnom traktu;
– nadimanja;
– mucnina;
– povracanja;
– lenjih creva;
– dijabetes I i II tipa.

Fitočaj PANKREA se može kombinovati sa svim lekovima i hranom. Pogodan za kontinuiranu upotrebu.

NAZIV PROIZVODA: PANKREA ruski fitočaj.
Neto količina: 30 briketa (60 gr).

KAKO PRAVILNO KORISTITI RUSKI FITOČAJ PANKREA?

Način pripreme: Jedan briket preliti šoljom vruce vode i ostaviti da odstoji najmanje 30 minuta. Uzimati ujutro i uvece, pola sata pre jela, po potrebi i cešce (tokom dana).
Kao minimalni period korišcenja, preporucuje se primena ruskog fitocaja PANKREA tri meseca, a u zavisnosti od intenziteta i vrste oboljenja, nekoliko puta godišnje kako bi se izbegli racedivi oboljenja. U slucaju potrebe za dužim kontinuitetom upotrebe uzimanje fitocaja može se produžiti.

NAPOMENE: Pre upotrebe proizvoda biljnog porekla (cajevi, tinkture, melemi itd.) poželjno je upotrebiti manju dozu (1/4 od preporucene), kako bi se uocile moguce individualne reakcije. Pre upotrebe poželjno je konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom. Pre upotrebe procitati uputstvo. Proizvod nije lek.
KONTRAINDIKACIJE: Kontraindikacije nisu zabeležene osim individualne preosetljivosti.
ROK TRAJANJA: Tri godine od datuma utisnutog na ambalaži.
NAČIN ČUVANJA: Proizvod cuvati zatvoren, u originalnom pakovanju na tamnom mestu i sobnoj temperaturi, izvan domašaja dece.

Proizvod je laboratorijski ispitan.
Na osnovu dobijenih rezultata laboratorijskog ispitivanja i strucnog razmatranja, u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane, Zakonom o zdravstvenoj ispravnosti životnih namirnica i predmeta opšte upotrebe i odgovarajucim podzakonskim aktima, proizvod ispunjava uslove propisane navedenim zakonskim aktima i bezbedan je za upotrebu.

POREKLO PROIZVODA: Proizvedeno i uvezeno iz Rusije.
Proizvođač: Farmaceutska fabrika Galen, ul. Matrosova 13, Barnaul 656011, Ruska Federacija.
Uvoznik i distributer za Srbiju: RuLek RBF doo, Mirijevski bulevar 7d, Beograd, Srbija.